Online Ondernemer - Hoe zaken doen op internet?

Overzicht meest recente blogposts:

Hoe abonnees verzamelen voor een mailinglist?

Hoe abonnees verzamelen voor een mailinglist?

Iedereen met een nieuwsbrief heeft zich vast wel eens de vraag gesteld hoe hij meer abonnees zou kunnen strikken. Toch is dit de afgelopen jaren alleen maar lastiger geworden, met name omdat mensen bang zijn om veel email of spam te krijgen. Daarom moet u zich inhoudelijk weten te onderscheiden en het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk maken. In dit artikel vindt u tips hierover.
Lees meer >>


Search Engine Advertising Tips

Search Engine Advertising Tips

Goede search engine advertising tips kunnen uw bedrijf of onderneming helpen nog meer renderend te worden in online reclameactiviteiten. Hierbij gaat het vanzelfsprekend in de meeste gevallen om adwords campagnes: campagnes van Google waarbij u betaalt om voor een bepaald keyword of natuurlijk meerdere keywords prominent opgenomen te worden in de zoekresultaten. Adwords campagnes vallen en staan door het gebruik van het juiste keyword voor het product of de dienst die u aanbiedt. Tijdens het maken van adwords campagnes is het ook nog eens van het grootste belang om u goed in uw doelgroep te verplaatsen.
Lees meer >>


Hoe de open rate van nieuwsbrieven verhogen?

Hoe de open rate van nieuwsbrieven verhogen?

In deze dagen van uitpuilende inboxen bij bedrijven moet de nieuwsbrief die u of uw bedrijf verzendt het opnemen tegen legio andere e-mails als het gaat om het wekken van de interesse van de lezer. Als u graag zo veel mogelijk profijt wilt hebben van uw e-mail marketingactiviteiten, dan is het van het grootste belang dat een zo groot mogelijk aantal ontvangers de nieuwsbrief ook daadwerkelijk opent. Kennis hieromtrent is beslist geen rocket science, en er zijn dan ook genoeg handige tips voorhanden die u helpen om de zogeheten open rate van uw nieuwsbrief te verhogen.
Lees meer >>


Hoe bezoekers converteren naar klanten?

Hoe bezoekers converteren naar klanten?

Hebt u een website en wilt u graag meer bezoekers converteren naar klanten, ofwel een betere conversieratio? Er zijn heel veel manieren om dit te bewerkstelligen, en allemaal helpen ze mee de conversieratio van uw site te verbeteren. Zo dient u onder andere de bezoeker daadwerkelijk te overtuigen van het nut van uw product of dienst voor hem of haar, moet u de belangrijkste pluspunten noemen, moet de bezoeker aanvankelijk niet teveel content te zien krijgen en moet het design van de website nagenoeg perfect zijn.
Lees meer >>


Hoe geld verdienen met een website?

Hoe geld verdienen met een website?

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met uw website, waarvan Google Adsense de bekendste is. Toch moet u er wel rekening mee houden dat de advertentiemarkt de afgelopen jaren in de hele wereld flink ingestort is. In dit artikel worden een aantal tips uitgewerkt voor hoe u inkomsten kunt genereren met uw website. Hierbij gaan we ervan uit dat uw website unieke teksten bevat. We bekijken de optie om zelf adverteerders te werven, gebruik te maken van affiliate programmas of om Google Adsense in te zetten. Daarnaast gaan we in op de mogelijkheid om een eigen winkel op te zetten of gebruik te maken van een digitale collectebus.
Lees meer >>


Hoe goede verkoopteksten schrijven?

Hoe goede verkoopteksten schrijven?

Het schrijven van een goede verkooptekst is complex. Zo is het belangrijk om algemene vaardigheden voor het schrijven van teksten in uw achterhoofd te hebben. Daarnaast dient u zich, zoals bij elke vorm van marketing, heel erg bewust te zijn van de doelgroep waarvoor u schrijft. Op beide gebieden vindt u in dit artikel een aantal tips, zodat u in het vervolg de perfecte verkooptekst voor uw producten kunt schrijven.
Lees meer >>


<< Meer recentere berichten  

Kies de beste email marketing software voor uw situatie

Er zijn natuurlijk diverse manieren om uw eigen mailinglist te bereiken. Bij een kleine mailinglist kan zelfs uw gewone email client volstaan. Maar als uw mailinglist zichzelf begint uit te breiden, dan botst u al snel op de limieten van de gewone email software. In dat geval moet u beroep doen op gespecialiseerde software om nieuwsbrieven naar grote groepen ontvangers te versturen. We bekijken enkele van de beste en bekendste online mailinglist diensten: Your Mailinglist Provider, Get Response and Aweber.

Lees meer >>